Felkészítés műszaki vizsgára – teljes körű ügyintézéssel, műszaki vizsga 1 nap alatt

A műszaki vizsga fontossága

A balesetmentes közlekedés egyik alappillére, hogy megfelelő műszaki állapotú járművek vegyenek részt a közúti forgalomban. A gépjármű műszaki megvizsgálását a gépjármű tulajdonosa személyesen, vagy meghatalmazottja útján kérheti szervizeinkben.

Ön Tudta, hogy…

Amennyiben Ön lejárt forgalmi engedélyű járművel közlekedik, abban az esetben Önt a hatóság minimum 5000 Ft értékű helyszíni bírsággal sújthatja?! Ha a vizsga több, mint 3 hónapja járt le, abban az esetben az összeg 20.000 Ft-tól indul. Ellenben: ha a vizsga lejárata előtti 30 napban jön az autó vizsgázni, akkor nem veszít semmit az eredeti érvényességi dátumból. Például ha 2019 január 2-án jár le a műszaki vizsga, akkor már 2018 december 3.-tól megkapja az eredeti dátumot, tehát az új érvényesség 2021. január 2. (Így Ön nem veszít értékes napokat.)

Fontos

A jármű műszaki vizsgájához feltétlenül szükséges:

Magányszemély esetén: Forgalmi engedély, kötelező biztosításról szóló igazolás (csekkszelvény), környezetvédelmi igazolólap (zöldkártya), két tanú hitelesítésével ellátott meghatalmazás (ha nem a tulajdonos vagy az üzembentartó hozza a járművet).

Céges jármű esetén: Forgalmi engedély, kötelező biztosításról szóló igazolás (csekkszelvény), környezetvédelmi igazolólap (zöldkártya), aláírási címpéldány (másolat), cégkivonat (cégbejegyzés száma, 3 hónapnál régebbi), meghatalmazás.

Ahhoz, hogy gépkocsija megfeleljen a Közlekedési Felügyelet előírásainak, szabályzatainak és nem utolsó sorban az Ön illetve családja és környezetének biztonságos közúti forgalomban való részvételéhez, Cégünk maximálisan a lehető legjobb munkát végzi az autók műszaki vizsgára való felkészítése során.

Ellenőrzés és felkészítés mindenfajta autómárkára vonatkozóan (szgk./kombi és kisteherautó 3500 kg-ig)

Ellenőrizzük gépkocsijának fékeit, futóművét, karosszériáját, elektromos rendszerét, gumiabroncsait, kipufogó rendszerét*. A hatósági előírások figyelembevétele mellett, Önnel egyeztetve a biztonságos autózás megteremtéséhez szükséges javításokat és beállításokat végezzük el gépkocsiján.

Közlekedésbiztonsági alkatrészek:

  • Futómű
  • Fékek
  • Fényszórók
  • Szélvédő
  • Biztonsági övek
  • Légzsákok
  • stb.

Környezetvédelmi felülvizsgálatot a műszaki vizsgával együtt végezzük.

*: Amennyiben a felkészítést és az azt követő javítást (ha szükséges) velünk végezteti, a vizsga díja olcsóbb.

MŰSZAKI VIZSGA 1 NAP ALATT, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL!

Foglaljon időpontot szervizünkben!

Műszaki vizsga ár már: 25.000 Ft-tól.

További információkért és konkrét árajánlatért forduljon szakértő Kollégáinkhoz!