Tolatóradar

Parking sensor

 Tolatóradar utólagos beszerelése

 

Mindenki látott már olyan vezetőt, aki rokona, esetleg hozzátartozója segítségével igyekezett járművét megfelelően leparkírozni. Erős hang és karjelzések közepette az autó tökéletes parkolást hajtott végre. Ez a kényelmi szolgáltatás azonban nem áll rendelkezésünkre, mikor egyedül állítjuk le járművünket.

Eme probléma hívta életre a tolatóradart (parking sensor). Amennyiben az Ön autója gyárilag nem rendelkezik ezzel a kényelmi elektronikával, mi tudjuk a megoldást. A parkolást segítő berendezések utólagosan is beépíthetőek bármilyen járműbe, márkától függetlenül.

Használatával a szabad szemmel nem látható akadályok “láthatóvá” válnak, és ezáltal elkerülhetőek a parkolás közben történő balesetek. A holterekben található tárgyakra vagy hirtelen előbukkanó akadályokra hang és/vagy fényforrások figyelmeztetik a vezetőt. Nem elhanyagolható az sem, hogy megkíméljük magunkat a parkolás közben érzett stressztől is.

Amennyiben Ön is szeretné átélni ezt a kényelmi berendezés által nyújtott biztonságot, forduljon szakértő Kollégáinkhoz!

 

Tolatóradar

Tolatóradar

 


Lépjen kapcsolatba szervizünkkel!


E-mail küldése     Időpontfoglalás
Fel a tetejére
ELÉRHETŐSÉG