Állófűtés karbantartás, javítás, beszerelés

ÁllófűtésA gépkocsikba alapvetően kétféle fűtőkészüléket építenek be, úgymint levegős és vizes rendszerűt, mindkettőt benzines vagy diesel változatban gyártják. Az állófűtések programozható órával rendelkeznek, külön kapcsolható, indítható módon. Két legjelentősebb gyártója az Eberspächer és a Webasto, igény szerint akár rádiós távvezérlővel is kaphatók.

A fűtőberendezések az égési levegőt a környezetből veszik, az üzemanyagot a gépkocsi tartályából.
E kettő keveréke az égőkamrában keveredik el, az izzító gyertya begyújtja, az üzemanyag elég, a keletkező hőenergiát a ventilátor közvetlenül az utastérbe továbbítja.

ÁllófűtésTöbbnyire hibamentesen működnek éveken keresztül, karbantartást nem igényelnek, a rendszeres hűtőfolyadék cserét leszámítva.

Ha meghibásodik nem indul újra, füstöl, esetleg a vezérlő elektronikája többszörös sikertelen indítási kísérlet miatt letiltja. Ilyen problémák elhárítása érdekében már szakműhelyhez kell fordulnia, hívja szakértőnket, alkatrész biztosítással vállaljuk az állófűtések és kiegészítő fűtések szakszerű javítását.

Egy új fűtőkészülék beszerelése többszörösen javítja az utasok komfortérzetét, ráadásul nem csak az utasteret melegíti elő, hanem a motor hűtővizét is, csökkentve a károsanyag kibocsájtást is. Biztos és könnyű motor indítást, hosszabb motorélettartamot kapunk.

Kérjen javítási vagy beszerelési ajánlatot!

Call Now Button