Teljes körű karbantartás, javítás, tisztítás

Az Autódelta Prémium Gyorsszerviz több mint 10 éves járműklíma tapasztalatára alapozva a 2014-es klímaszezontól kezdődően – Partnerei igényekhez igazodva – kibővítette szolgáltatásait: a személyautók és haszongépjárművek klímájának karbantartásával, szervizelésével és tisztításával. Cégünk minden típusú személyautó és haszongépjármű klímájának problémáját megoldja! Partnereink visszajelzései alapján komoly igény fogalmazódott meg egy szakmailag kiváló minőséget és megbízhatóságot képviselő csapatra, amely a személyautók klímájának szervizelését a gyári állapot visszaállításával teszi tökéletessé.

Autóklíma fertőtlenítés, gombamentesítésMinden évszakban fontos egy jól működő klímaberendezés!

  • tiszta szélvédőért és ablakokért, valamint a jobb kilátásért
  • az ideális hőmérsékletért
  • a tiszta levegőért és alacsonyabb páratartalomért
  • a nagyobb biztonságért és fáradságérzés csökkentéséért
  • a penészgomba- és baktériummentes levegőért
Jusson eszébe!

A klímaberendezések évente hűtőközegük 20 %-át veszítik el, ami befolyásolja működésüket. Használja ki időben ajánlatunkat!

A tisztítás kellemes mellékhatása, hogy a hosszabb távon üzemen kívül helyezett klímaberendezésből kiáramló áporodott szag eltűnik.

Tudta-e Ön, hogy…

Egészsége megőrzése érdekében a járműve klímaberendezéseit évente 1-2 alkalommal ki kell tisztíttatnia? Az utastéri szűrő cseréjével illetve a berendezés szakszerű kitisztításával a gombák és atkák elszaporodását akadályozhatjuk meg. Ellenkező esetben légúti betegségek megjelenését, vagy akár asztma kialakulását is okozhatják.

Ózongenerátoros klímatisztítás

  • Semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • Fertőtleníti és ezáltal tisztítja a jármű kárpitot
  • Enyhíti / megelőzi az allergiás problémákat
  • Kitisztítja a cigarettafüstöt
  • Vegyszer nélküli fertőtlenítés (!!)

Mennyi ideig tart?

A tisztítandó terület nagyságától és szennyeződésétől függően 5 perctől akár több óra is terjedelmű is lehet a szellőztetéssel együtt.

Milyen sűrűn ajánlatos?

Azonnal való tisztítást és fertőtlenítést évente legalább kétszer ajánlott elvégeztetni.Válasszon klímacsomagjaink közül, és foglaljon időpontot szervizünkben klímatisztításra, fertőtlenítés vagy gombamentesítésre.

LIQUI MOLY KLIMA FRESH az ózonos fertőtlenítés olcsóbb alternativája

Ez egy olyan módszer, mely mely szintén nem ártalmas az egészségre, de költségkímélő módon fertőtleníti a gépkocsiját. A képre kattintva megnézheti a termékvideót.

 

 

 

Személyautó klímakarbantartási csomagok

Személyautó klímakarbantartási csomagok

* A hűtőközegek árai 2020-tól ugrásszerűen változnak, napi árak érvényesek! Kérjük az aktuális árakért hívjon bennünket.