Autószerviz Budapest

Az Autódelta Prémium autószervizben személygépkocsik, kisteherautók, minibuszok, hűtős gépkocsik teljes körű szervizelését, karbantartását, valamint vizsgáztatását végezzük.

Szervizünkben a gépjárművek fék, lengéscsillapító, futómű, sebességváltó, motor, klíma, autóvillamossági rendszerei karbantartását, inspekcióját és szakszerű javítását rendelhetik meg.

Célunk és elkötelezettségünk, hogy a megrendelt javításokat, karbantartásokat ügyfeleink részére érthető, dokumentált, áthatható módon végezzük.

Berendezéseink megfelelnek a mindenkori leg modernebb szakmai színvonalnak, így jogosultak vagyunk elvégezni a garanciális járművek inspekcióját is.  Magas színvonalú alternatívát szolgáltatunk a márkaképviseletek szervizeit elhagyó gépkocsiknak gyári minőségű alkatrészeink és javítási technológiánk által. Munkánkat az EN ISO 9001-2018 szabvány szerint garantáljuk

Autódelta Prémium Autóklíma- és Gyorsszerviz bemutatkozása

Azt tapasztaljuk, hogy minden autótulajdonos, legyen az magánember vagy cégvezető igyekszik körültekintően kiválasztani a megvásárolandó gépkocsit és magát az eladót is, ill. kereskedést. Van, aki vásárlás előtt szükségesnek tartja szakszervizben átvizsgáltatni a leg lényegesebb rendszereket, a fékeket, a futóműveket, a hajtást, a motort és a villamos berendezéseket. Nem csak szemrevételezéssel, de műszeres vizsgálat, fékmérés, intelligens diagnosztika útján meggyőződni a műszaki állapotról, elkerülni a későbbiekben fellépő váratlan kiadásokat.

Mindezeket az átvizsgálásokat korszerű műszerekkel, nagy gyakorlattal, egy előre kidolgozott 99 pontos vizsgálati protokoll mentén elvégezzük márka független szervizünkben.

Az új tulajdonos dilemmája csak ez után következik, vajon ki legyen az, melyik autószerviz, akire bátran rábízhatja a gondos, szakszerű fenntartást, az inspekciókat, javításokat, a vizsgáztatást? Melyik az az autójavító, amelyik autótípustól függetlenül az elkopott fékbetétek és lengéscsillapítók cseréjén, az olajcserén kívül a téli-, nyári felkészítéseket, a gumik cseréjét, sőt a klíma szakszerű javítását is el tudja végezni?

Mi erre is tudjuk a választ, forduljon bátran hozzánk, hiszen elhivatott munkatársaink célja éppen az, hogy átlátható, részletesen dokumentált módon, teljes garancia vállalással végezzük munkánkat.

Úgy gondoljuk mindenütt, nem csak a „felülről ellenőrzött” méregdrága márkakereskedésekben kellene kulturált, légkondicionált ügyfélváróval, barátságos, segítőkész munkafelvétellel, egy finom kávéval fogadni Önöket.  Mi így tesszük, sőt egy tágas üvegfallal választottuk le a műhelyterületet, ahonnan az emelő alatti veszélyes „barangolást” elkerülve követhetik, -ha kívánják- a szerelést, javítást.

Minden gépkocsi eléri egyszer a futási teljesítés végét, amikor már gazdaságosan nem üzemeltethető. De nem mindegy, hogy mikor? Esetleg megszületik a döntés a jármű eladására. És ekkor sem mindegy mennyi az eladáskori értéke?! Ezt felismerve törekszünk munkánk során arra, hogy minden javítást gyárival egyenértékű alkatrészek felhasználásával végezzük úgy, hogy a gyári állapot visszaállítását, ill. megtartást szem előtt tartsuk.  A gondos javítómunka mellett mind ehhez elengedhetetlen a legkorszerűbb berendezések, gyári szintű szervizprogramok megléte és naprakész használata.

Munkalap programunk alkalmas arra, hogy a járműadatok mellett a megbeszélt, ill. feltárt hibajelenségeket, a javítási-, karbantartási tételeket, a felhasznált anyagokat, a fix tételes csomagárakat és a maradó, későbbiekben elvégzendő hibákat is dokumentálja, rögzítse. Amennyiben nem akarja, vagy nincs ideje a javítást megvárni, az átvételkor az ügyfél-kommunikáció során munkafelvevő kollégánk egy tableten, képernyőn megmutatja a javítás előtti és utáni állapot fényképeit. Kérjük nyilatkozatát, hogy a lecserélt alkatrészeket átvenni, elvinni kívánja, vagy ránk bízza azok ártalmatlanításba adását.

Bosch ESI járműdiagnosztikánk és az inspekciós előírásokat, ill. jármű adatokat tartalmazó Autodata adatbázisunk online rendszerű, minden pillanatban napra kész.

A megszokott elvárt alapszolgáltatások mellett számos prémium szolgáltatást is kínálunk.

Nem feledkeztünk meg a járműflottákról sem. Tudjuk, hogy a cégek, vállalkozások vezetőinek nagyon fontos tudnia milyen gondossággal és milyen költségen tartják karban és javítják járműveiket. Ezeknek csak a pontos adatkezeléssel rendelkező szervizek tudnak eleget tenni. Sokat lehet spórolni a flotta karbantartásán, ha korrekt céggel javíttatjuk azt és ellenőrizhető a folyamat, sőt kimutatás is készíthető! A folyamatosan karbantartott és gondosan javított járműpark megtartja használati értékét, költséggörbéje nem az égbe tart, hanem a futásteljesítménnyel és a jármű-életkorral arányosan halad.

A minőséget a gyárival egyenértékű alkatrészekkel, azok előírásos beépítésével, terhelést bíró, hosszú üzemidejű motor- és váltó olaj választékkal, valamint annak gondos kiválasztásával kívánjuk biztosítani. Az Autó-Doktor szervizhálózat tagjaként mindehhez teljes háttértámogatást kapunk.

Autószervizünk tevékenysége az ISO 9001-2018 szabvány szerint auditált, melynek nem csak évente egyszer, hanem a hét minden napján meg kell felelnünk.

Várjuk szervizünkben, rendelje meg az elvégzendő javítást, átvizsgálást, karbantartást és mi a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel járunk el!

Call Now Button