HATÁRIDŐ: JÚNIUS 30.

Január 1-től hatályát veszti az okmányokról és ügyintézésről szóló kormányrendelet, eszerint 2022. június 30-ig mindenkinek meg kell hosszabbíttatnia a lejárt okmányait, műszaki vizsgáját.

Ha Ön élt az engedmény lehetőségével és nem vitte autóját műszaki vizsgára az elmúlt 2 évben, akkor feltehetőleg nincs is tisztában autójának jelenlegi műszaki állapotával. A közlekedés alapfeltétele a megfelelő műszaki állapotban lévő gépjármű, melynek hiányában nem csak a saját autójában utazók biztonságát kockáztatja, de a többi járműben lévőkét is, akik Önnel együtt vesznek részt a közlekedésben.

Mivel az elmúlt időszakban a gépjármű tulajdonosok jelentős része élt a műszaki vizsga halasztásával, nagyon komoly gépjármű mennyiségen kell most hónapokon belül elvégezni a szükséges ellenőrzéseket, javításokat, majd végül a műszaki vizsgát. Ennek hatására a műszaki vizsgaállaomásokon már jelenleg is nagyon hosszú várólisták alakultak ki.

Törekedjen rá, hogy ne halogassa autójának műszaki vizsgáztatását az utolsó pillanatig, mert könnyen lehet, hogy ki fog csúszni a határidőből, mely nem csak a biztonság hiányát vonja maga után, de esetlegesen súlyos bírságot is.

KÉRJEN IDŐPONTOT MIELŐBB ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Call Now Button