olajszerviz | inspekció | olajcsere

OLAJCSERE CSOMAGOK

BRONZ CSOMAG

A csomag tartalma:

– inspekciós olajcsere
– diagnosztikai szolgáltatások
– folyadékfeltöltések

9.990.Ft-tól

SILVER CSOMAG

A csomag tartalma:

– inspekciós olajcsere
– diagnosztikai szolgáltatások
– folyadékfeltöltések
– prémium szolgáltatások:

 • ingyenes 99 pontos átvizsgálás
 • üzemanyag rendszer tisztítás
 • motorolaj rendszer tisztítás
 • szervizkönyv átadás

12.990.Ft-tól

GOLD CSOMAG

A csomag tartalma:

– inspekciós olajcsere
– diagnosztikai szolgáltatások
– folyadékfeltöltések
– prémium szolgáltatások:

 • SILVER csomag tartalma
  +
 • súrlódáscsökkentő motorolaj adalék

14.990.Ft-tól

PLATINUM CSOMAG

A csomag tartalma:

– inspekciós olajcsere
– diagnosztikai szolgáltatások
– folyadékfeltöltések
– prémium szolgáltatások:

 • GOLD csomag tartalma
  +
 • DÍJTALAN motorolaj utántöltés 1 literig
 • Klímarendszer tisztítása (Liqui Moly Klima-Fresh)

19.990.Ft-tól

Az alábbi tájékoztatóból részletesen is megismerheti olajcsere csomagjaink tartalmát, segítséget nyújtunk a megfelelő motorolaj kiválasztásához és bemutatjuk mi mindent tartalmaz a díjmentes átvizsgálás csomagunk.
Szervizünkben felkészült kollégáink minden alkalommal segítséget nyújtanak a gépjárművének leginkább megfelelő szervizcsomag és kenőanyag kiválasztásában.

OLAJCSERE KEDVEZMÉNYEK

5+1 INSPEKCIÓS CSOMAG

Amennyiben az alkalmankénti szervizszámlájának összege meghaladja a 10.000 Ft-ot, aláírással és pecséttel igazolt hűségbónusszal jutalmazzuk.

Ezzel a 3. és a 9. szervizlátogatás alkalmával értékes ajándékcsomagot vehet át, a 6. és 12. szervizlátogatás esetén a DÍJTALAN OLAJCSERE SZERVIZ szolgáltatásunkat veheti igénybe.

Szolgáltatásunk autótípushoz kötődik!

4+1 INSPEKCIÓS CSOMAG

Minden motorolajszerviz alkalmával adunk Önnek egy olyan „olajcsere kártyát” amely feljogosítja Önt 4 db kedvező és egy ötödik díjtalan olajcserére.

Ez az „olajcsere kártya” nem kötődik autótípushoz, hanem személyekhez. Ez azt jelenti, hogy minden a családban illetve baráti körben lévő gépjárműre érvényes.

Vegye igénybe még ma!

OLAJCSERE ÉS 99 pontos ÁTVIZSGÁLÁS!

Minden időszakos inspekció (olajszerviz) szerves részét képezik az:

„Inspekciós csomagok”

Az üzembentartó felelős azért, hogy a forgalomban tartott járműve a műszaki, közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi követelményeknek megfeleljen. Az Autódelta szervizben elvégzett díjtalan 99 pontos közlekedésbiztonsági műszaki átvizsgálás megtörténte után kötelesen vagyunk felhívni Ügyfeleink figyelmét arra, hogy milyen karbantartási-, és javítási beavatkozásokat javaslunk elvégeztetni az Ön gépjárműve kifogástalan működése érdekében.

OLAJCSERE – INSPEKCIÓ
IDŐSZAKOS OLAJSZERVIZ

Időszakos szerviz vagy “csak egy olajcsere”?!

Tisztelt Olvasó! Tegye a szívére a kezét, Ön tudná a választ arra a kérdésre, hogy Mikor volt az Ön autóján utoljára olajcsere? És ha azt kérdeznénk, hogy mikor volt utoljára Inspekció? A kettő között jelentős eltérés van. Engedje meg, hogy árnyaljuk a különbséget!

Minden bizonnyal Ön már számtalan alkalommal vitte járművét olajcserére, ahol a motorolaj mellett – jó esetben – legalább kettő, vagy három szűrő is kicserélésre került.

Ezzel szemben egy Inspekción – az olajcserén kívül – a gépjármű funkcionális és biztonsági alkatrészei egy szisztematikus átvizsgáláson esnek át, a futott km alapján. Az átvizsgálás tételeit minden esetben a gyártó határozza meg. Mi az Autódeltánál kizárólag e listák alapján végezzük a járművek inspekcióját.

Miért nem elég csak az olajcsere?

 • Az időben feltárt hibák megelőző karbantartása minden esetben olcsóbb, mint az elromlott vagy sérült alkatrész utólagos javítása!!
 • Az átvizsgálás révén Ön teljes képet kap az autó állapotáról, annak hibáiról. Ezáltal a későbbi javítások, karbantartások tervezhetőek és átláthatóak lesznek az Ön számára. Ugye Önnek sem jön jókor egy teljes fékrendszer felújítás az Ünnepek előtt?!
 • A rendszeresen végzett szakszerű olajcsere segít megőrizni a motor részeinek állapotát, azonban a többi alkatrészre nincs kihatással.
 • Az Autódelta Prémium Gyorsszervizben minden inspekció alkalmával speciális motortisztító-, üzemanyag-tisztító- és olajadalékkal ápoljuk járművét.

Milyen gyakran kell elvégeztetnem az inspekciókat?

A járművek időszakos szervizét a gyártók előre meghatározzák. A korszerűbb gépjárművekben a fedélzeti számítógép jelzése emlékezteti a vezetőt a szerviz esedékességére, míg a régebbi modellek esetében erről a szervizkönyv ad tájékoztatást. Többnyire évenként vagy 15.000-től 30.000 km-ig vannak meghatározva a kötelező szerviz intervallumok. (Attól függően, hogy a jármű melyiket éri el először.)
Az autó állagmegóvása érdekében azonban ajánlatos időben elvégeztetni az időszakos szervizeket. (1000 km-es késedelem még nem szokott nagy problémát okozni.)

Miért szükséges a rendszeres Inspekció?

A gépjárművön végzett rendszeres inspekció megnöveli a jármű élettartamát, hisz jól tudjuk, hogy a karbantartás mindig olcsóbb, mint a javítás!!

Emellett a jövőbeli eladásánál is jelentős többletértéket képvisel a rendszeresen karbantartott – és dokumentált – jármű.

Az inspekciókat én is el tudom végezni?

Az inspekciókat kizárólag megfelelő szaktudással és szerszámokkal rendelkező szakemberek végezhetik, műhelykörülmények között. Ezek hiányában ne álljunk neki autónk szervizelésének. Csupán az olyan műveleteket végezhetjük el, mint: a világítás, az olajszint vagy a gumiabroncs nyomásának ellenőrzése.

Ki végezheti el az inspekciós javításokat?

Alapvetően minden hivatalos szerviz végezhet inspekciókat függetlenül attól, hogy márka vagy márkafüggetlen szerviz-e. A legfontosabb, hogy az autót a gyári előírásoknak megfelelően kell javítani, különben a gyári garancia nem lesz érvényes rá.

Az Autódelta kizárólag a legjobb minőségű és az előírásoknak megfelelő motorolajat kínálja és javasolja – a nemzetközi hírnévvel rendelkező német gyártótól – a Liqui Molytól.

MOTOROLAJ-RENDSZER TISZTÍTÁSA

Minden időszakos inspekció (olajszerviz) szerves részét képezi a:

Motorolaj-rendszer tisztítása

Fontos felismerni azt, hogy rendszeres karbantartással és minimális többletráfordítással az autó összességében gazdaságosabban és megbízhatóbban üzemeltethető.

A rendszertisztítók valamely szennyeződés hirtelen megjelenésekor (tüzelőanyaggal betankolt víz, vagy a hengerfejtömítés meghibásodása miatt a hűtőrendszerbe kerülő motorolaj eltávolításához is – a hiba kijavítása után!) is gyors segítséget nyújtanak az autósnak és az autójavító szakembereknek.

Motorolaj cseréje előtt a fáradt olajhoz töltve rövid járatás után feloldja a kenőrendszerben lerakódott koszos és iszapos maradványokat. A tisztítás alatt keni az alkatrészeket. Használatával elérhető, hogy a friss olajat egy tiszta motorba töltsük be, és annak csak a saját üzemideje alatt létrejövő lerakódásokat kelljen magába vennie.

motortisztito-folyadek

ÍRJON NEKÜNK!

  Műszaki probléma*:

  Cégnév (Cég esetén kitöltendő):

  Név*:

  Lakcím/Irányítószám:

  Email cím*

  Telefonszám*:

  Jármű gyártmány+tipus*:

  Rendszám*:

  Hengerűrtartalom*:

  Teljesítmény (Kilowatt)*:

  Alvázszám* (Ajánlatkéréshez szükséges megadni- 17 jegyű):

  Motorkód/motorszám*:

  Gyártási év*:

  Üzemanyag* (benzin/diesel/hibrid):

  Megjegyzés (pl. km óra állás, probléma leirása stb.):

  Jelölje ki a dátumot, hogy mikor kívánja igénybe venni szolgáltatásainkat:

  Időpontja (nem kötelező):

  [recaptcha]

  Call Now Button