Olajcsere kártya

4 + 1 inspekciós csomag

Minden időszakos inspekció (olajszerviz) szerves részét képezik az:

„Inspekciós csomagok”

Az üzembentartó felelős azért, hogy a forgalomban tartott járműve a műszaki, közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi követelményeknek megfeleljen. Az Autódelta szervizben elvégzett díjtalan 99 pontos közlekedésbiztonsági műszaki átvizsgálás megtörténte után kötelesen vagyunk felhívni Ügyfeleink figyelmét arra, hogy milyen karbantartási-, és javítási beavatkozásokat javaslunk elvégeztetni az Ön gépjárműve kifogástalan működése érdekében.

5+1 inspekciós csomag!

Amennyiben az alkalmankénti szervizszámlájának összege meghaladja a 10.000 Ft-ot, aláírással és pecséttel igazolt hűségbónusszal jutalmazzuk.

Ezzel a 3. és a 9. szervizlátogatás alkalmával értékes ajándékcsomagot vehet át, a 6. és 12. szervizlátogatás esetén a DÍJTALAN OLAJCSERE SZERVIZ szolgáltatásunkat veheti igénybe.

Szolgáltatásunk autótípushoz kötődik!

4+1 inspekciós csomag!

Minden motorolajszerviz alkalmával adunk Önnek egy olyan „olajcsere kártyát” amely feljogosítja Önt 4 db kedvező és egy ötödik díjtalan olajcserére.

Ez az „olajcsere kártya” nem kötődik autótípushoz, hanem személyekhez. Ez azt jelenti, hogy minden a családban illetve baráti körben lévő gépjárműre érvényes.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat! Érdeklődjön kollégáinknál!

Díjtalan motorolaj utántöltés

Minden időszakos inspekció (olajszerviz) szerves részét képezi a:

Díjtalan motorolaj utántöltés

Autódelta szervizcsomag választása esetén:

Ön díjtalan motorolaj utántöltésre jogosult a két olajcsere között 1 liter mennyiségig!

Az olajszint ellenőrzése

Sajnálatos módon a motorolaj külső jegyei „ránézésre” nem árulják el, ha már elhasználódott és alkalmatlan a kenésre. Ezt tehát nem dönthetjük el, azonban a megfelelő olajszint rendszeres ellenőrzésére szükség van, mert még a legkorszerűbb autókra is jellemző a belső égésű motorok konstrukciójából fakadó természetes motorolaj-fogyasztás. Az olajszintet általában 1000 km-enként (szükség esetén gyakrabban) az olajnívó pálca segítségével kell ellenőrizni.

A részletes feltételekről kérjen tájékoztatást szervizünkben!

Call Now Button