Tolatóradar

Tolatóradar utólagos beszerelése

Mindenki látott már olyan vezetőt, aki rokona, esetleg hozzátartozója segítségével igyekezett járművét megfelelően leparkírozni. Erős hang és karjelzések közepette az autó tökéletes parkolást hajtott végre. Ez a kényelmi szolgáltatás azonban nem áll rendelkezésünkre, mikor egyedül állítjuk le járművünket.

Eme probléma hívta életre a tolatóradart (parking sensor). Amennyiben az Ön autója gyárilag nem rendelkezik ezzel a kényelmi elektronikával, mi tudjuk a megoldást. A parkolást segítő berendezések utólagosan is beépíthetőek bármilyen járműbe, márkától függetlenül.

Használatával a szabad szemmel nem látható akadályok „láthatóvá” válnak, és ezáltal elkerülhetőek a parkolás közben történő balesetek. A holterekben található tárgyakra vagy hirtelen előbukkanó akadályokra hang és/vagy fényforrások figyelmeztetik a vezetőt. Nem elhanyagolható az sem, hogy megkíméljük magunkat a parkolás közben érzett stressztől is.

Amennyiben Ön is szeretné átélni ezt a kényelmi berendezés által nyújtott biztonságot, forduljon szakértő Kollégáinkhoz!

Tolatóradar beszerelése

Tolatóradar

Call Now Button